مرکز رشد فناوری سلامت
۱۴۰۳/۲/۵
1400/08/05
سبز کوه1400

مجتبی بنیادیان از آغاز فراخوان ثبت‌نام پنجمین دوره جشنواره ایده سبزکوه خبر داد و اظهار کرد: این دوره با هدف تبلیغ و ترویج ایده‌پردازی و نخستین گام برای تبدیل علم به پدیده و جلب و هدایت سرمایه‌گذاری در حوزه علوم نوپا و دانش‌بنیان با همکاری بنیاد نخبگان استان، مراکز رشد دانشگاهی، پارک علم و فناوری، مراکز علمی و پژوهشی و اجرایی در سال‌جاری برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این جشنواره در سه بخش دانش‌آموزی، دانشجویی و آزاد برگزار می‌شود، افزود: پذیرش ایده‌ها در بخش دانش‌آموزی از 15 مهرماه تا 20 آبان‌ماه و در بخش دانشجویی و آزاد از 15 مهرماه آغاز و تا 10 دی‌ماه ادامه دارد.

بنیادیان ادامه داد: این جشنواره در سال‌جاری با محورهای اصلی شامل علوم پزشکی، علوم انسانی، محیط‌زیست، فناوری نانو، هنر، فنی مهندسی، کشاورزی و علوم پایه برگزار می‌شود.
 وی در پایان گفت: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به وبگاه جشنواره ایده سبزکوه به نشانی Sabzkoohchb.ir ایده‌های خود را در سامانه ثبت کنند.

منبع خبر:ایسنا
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس شهرکرد- رحمتیه - ساختمان جدید مرکز رشد جنب سبف جدید و ازمایشگاه بهداشت
کدپستی : 8813833435           تلفن: 33351040-038
دور نگار : 33351041-038
تاریخ بروز رسانی 1403/02/05
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.