مرکز رشد فناوری سلامت
۱۴۰۳/۱/۳۱
1401/08/30
جلسه هم اندیشی دانشگاه دولتی شهرکرد با دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

جلسه هم اندیشی دانشگاه دولتی شهرکرد با دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با حضور مسئولین مربوطه برگزار شد .
دکتر احمد کیوانی  معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه دولتی شهرکرد از زمینه های مختلف همکاری بین دو دانشگاه خبر داد . وی افزود دانشگاه دولتی می تواند با توجه به پتانسیل اساتید برجسته و دانشجویان توانمند میتواند بستر مناسبی برای پروژه علمی و فناوری باشد . همچنین از دانشگاه علوم پزشکی دعوت نمودند که در برگزاری مدرسه کار آفرینانه ی زمستانه و همچنان نمایشگاه کار آن دانشگاه ، دانشگاه علوم پزشکی نیز مشارکت داشته باشد .
 دکتر سعید یزدانی راد (سرپرسشت مرکز رشد و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد) در طی پیشنهادات همکاری خود اشاره نمودند که دانشگاه علوم پزشکی خواستار برگذاری استارت آپ های مشترک مختلف به خصوص در زمینه فناوری اطلاعات سلامت (نرم افزار) با دانشگاه دولتی می باشد .
در پایان جلسه مقرر گردید جهت حفظ ارتباط بین دانشگاهی و همچنین درک بهتر از نیاز های هر ارگان جلساتی در قالب دانشجویان فناور و اساتید هیئت علمی هر دو دانشگاه برنامه ریزی و اجرا شود .
 دکتر سعید یزدانی راد خاطر نشان کردند که در راستای تکمیل تیم کاری و دریافت مجوز های مختلف، مرکز رشد این دانشگاه میتواند با دانشگاه دولتی همکاری های لازم را انجام نماید.

آدرس شهرکرد- رحمتیه - ساختمان جدید مرکز رشد جنب سبف جدید و ازمایشگاه بهداشت
کدپستی : 8813833435           تلفن: 33351040-038