۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
1398/07/20 /Dorsapax/Data/Sub_52/File/healthy-800x450C.jpg
هفته سلامت روان
 مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ضمن تبريك فرا رسيدن هفته سلامت (18 لغايت 24 مهرماه) به تشريح عناوين روز شمار هفته سلامت روان پرداخت .
به گزارش وبدا؛ سيد علي درخشان در ادامه از انتخاب شعار " ارتقاء سلامت روان ، جامعه با نشاط" براي هفته سلامت روان (18الي24مهرماه) خبر داد.
وي در تشريح عناوين روز شمار اين هفته اظهار داشت: پنج شنبه 18مهر: نقش خودمراقبتي در نشاط اجتماعي، جمعه 19مهر: نقش آموزه هاي ديني ،فرهنگ و معنويت در ارتقاي سلامت روان و نشاط اجتماعي، شنبه 20مهر: تحكيم خانواده ، جامعه با نشاط، يك شنبه 21مهر : ارتقاي سلامت روان و نشاط اجتماعي، دوشنبه 22مهر: نقش مهارت هاي زندگي در ارتقاي سلامت روان ونشاط اجتماعي، سه شنبه 23مهر: عوامل اجتماعي تعيين كننده هاي سلامت و نقش آن در نشاط اجتماعي، چهارشنبه 24مهر: جايگاه رسانه و شبكه هاي اجتماعي در افزايش نشاط نامگذاري شده است.
درخشان در پايان اظهار اميدواري كرد: اميد است با همكاري دست اندركاران سلامت و همراهي مردم، گامي در افزايش نشاط جامعه برداشته و به ارتقاء سلامت روان آحاد مردم كمك نمائيم.
هفته سلامت روان

تعداد بازدید: 129