1402/12/23
در حوادث چهارشنبه سوری 20 مصدوم راهی بیمارستان شدند
وبدا؛ رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با چهارشنبه آخر سال، 20 نفر در حوادث چهارشنبه سوری دچار مصدومیت و به بیمارستان های استان منتقل شدند.

به گزارش وبدا، دکتر محمود شمسی پور اظهار داشت: بیشترین مصدومان چهارشنبه سوری استان شامل 16 نفر با امداد نیروهای اورژانس به بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد انتقال یافتند که 8 نفر از مصدومین پس از دریافت اقدامات درمانی ترخیص و 8 نفر دیگرتحت مراقبت و بستری هستند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی اضافه کرد: یک مورد از این مصدومین با سوختگی صورت درICU بیمارستان کاشانی بستری است.

وی افزود: همچنین به دنبال حوادث شامگاه گذشته، 3 مصدوم با انتقال به بیمارستان ولیعصر(عج) بروجن خدمات درمانی دریافت کردند.

دکتر شمسی پور ادامه داد: نیروی های اورژانس 115 همچنین یک مصدوم را جهت دریافت اقدامات درمانی به بیمارستان سیدالشهدا(ع) فارسان منتقل کردند.

وی خاطرنشان کرد: مصدومین از ناحیه دست، پا، سر و صورت دچار آسیب شده بودند.