۱۴۰۳/۲/۹
1403/01/04
پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به مناسبت درگذشت دانشجوی این دانشگاه
وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری در پیامی درگذشت ناگهانی دانشجوی دندانپزشکی این دانشگاه را تسلیت گفت.

به گزارش وبدا، دکتر محمد حسین اعرابی در پیامی درگذشت ناگهانی «پریسا زمانی علویجه» دانشجوی ترم8 دندانپزشکی این دانشگاه را که بر اثر سقوط از کوه حین کوهنوردی اتفاق افتاد را به خانواده ایشان ،اساتید و همکلاسیان مرحومه تسلیت گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

الَّذِینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‌

صابران کسانی هستند که هرگاه مصیبتی به آن‌ها رسد، می‌گویند: ما از آنِ خدا هستیم و به سوی او باز می‌گردیم.

درگذشت ناگهانی و غم‌انگیز سرکار خانم دکتر پریسا زمانی علویجه دانشجوی ترم8 رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد (که بر اثر سانحه سقوط از کوه حین کوهنوردی دارفانی را وداع گفت) موجب اندوه و تاثر فراوان اینجانب، دانشجویان، استادان و اهالی خانواده بزرگ دانشگاه گردید.

بدینوسیله، مراتب تسلیت و همدردی عمیق و خالصانه خود از این فقدان جانسوز را به نمایندگی از سوی مجموعه دانشگاه علوم‌پزشکی استان چهارمحال و بختیاری به خانواده محترم ایشان ابراز می‌نمایم.

با توسل به حضرت حق و ائمه اطهار علیهم السلام برای آن عزیز سفرکرده، رحمت و مغفرت الهی و برای خانواده داغدار، بازماندگان محترم، جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز صبر و شکیبایی مسئلت می‌نمایم.

روحش شاد و یادش گرامی

دکتر محمد حسین اعرابی