مدیریت روابط عمومی
۱۴۰۳/۲/۹
1403/01/08
انجام بیش از یک هزار و 500 ماموریت اورژانس در طرح سلامت نوروزی
وبدا، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری از انجام بیش از یک هزار و 500 ماموریت از سوی تکنسین های فوریت های اورژانس در قالب اجرای طرح سلامت نوروزی 1403 خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر شمسی پور در تشریح این خبر اظهار داشت: از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی تا کنون بیش از هزار و 500 ماموریت شامل 452 ماموریت مرتبط با حوادث ترافیکی و یک هزار و 168 ماموریت غیرترافیکی در استان انجام شده است.

وی افزود: در این ماموریت ها، 352 مصدوم حوادث ترافیکی به بیمارستان منتقل شدند.

دکتر شمسی پور اضافه کرد: همچنین 94 مصدوم حوادث ترافیکی از سوی تکنسین فوریت های پزشکی با دریافت خدمات اورژانس 115 در محل درمان شدند.

وی افزود: متاسفانه حوادث ترافیکی در ایام نوروز امسال 6 فوتی در استان برجای گذاشت.

دکتر شمسی پور خاطرنشان کرد: همچنین 193 مصدوم در حوادث غیر ترافیکی از امداد اورژانس بهره مند شدند.
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.